Tippa VM 2014

Är ni lika taggade på VM i Brasilien som vi är? MrBet.se tänker göra er ännu mer taggade och presenterar därför en tävling med hela 50 000 SEK i prispotten.

Utmana era vänner och alla andra som ger sig in i kampen om att bli VM:s Tipskung. Ett förstapris på 20.000 kr väntar överst på tronen! Dessutom kommer vinnaren bli tillfrågad om att ingå i MrBets proffsrekar-stall.

Tävlingen går ut på att få flest poäng. Poängen samlar ni på er genom att tippa rätt - vare sig ni lägger ett spel pre match eller live - och det gäller endast på fotbollsmatcherna som spelas under VM. 100 kr är minsta tillåtna satsning för singel- och dubbelspel. Vid val av tripplar eller fler matcher: 50 kr per kupong. Följer ni de här instruktionerna kommer era spel kvalificeras som giltiga i tävlingen.

Det spelar ingen roll om ni missar inledningen av tävlingen, ni kan ansluta till den när som helst innan VM avslutas.

Plats Pris
1 20.000 kr
2 12.000 kr
3 8.000 kr
4 6.000 kr
5 4.000 kr

Poängsamlingen

Ni får poäng utifrån oddset på er vinnande kupong. Skulle ni t.ex få in tre kuponger med oddsen 8, 4.4 och 2.2, betyder det att ni samlat på er 14.6 poäng. Alla vinnande spel adderas till er poängskörd.

Var tävlar jag?

MrBet arrangerar sommarens fetaste VM-tävling tillsammans med SuperLenny. För att kunna delta behöver ni öppna ett spelkonto hos SuperLenny via MrBet.se.


Leaderboard

MrBet håller er uppdaterade under tävlingens gång. En leaderboard finns tillgänglig till höger på sidan, där vi varje dag förser er med den aktuella ställningen. Användarnamnet ni registrerar hos SuperLenny är det vi kommer ange i vår leaderboard.

Tävlingen avslutas i samma stund som domaren blåser av VM-finalen. MrBet och SuperLenny presenterar vinnarna dagen därpå och ordnar så att pengarna infinner sig på spelkontot. Prispengarna är rena cash – helt omsättningsfria.

Må bäste tippare vinna!

Regler och Villkor

*Tävlingen startar när domaren blåser igång öppningsmatchen Brasilien – Kroatien den 12:e juni, men ni kan redan nu registrera er och lägga spel. Spelare är välkomna att ansluta till tävlingen när som helst under världsmästerskapet, innan den avslutas när domaren blåser av VM-finalen den 13:e juli.

*Minsta insats för singel- och dubbelspel är 100 kr/€10.

*Minsta insats för tripplar och högre är 50 kr/€5.

*Tävlingen gäller samtliga, och endast, VM-matcher i Brasilien 2014. Slutvinnare och andra VM-specialare gäller också.

*Spelaren belönas med poäng efter varje vunnet spel utifrån oddset på kupongen.

*Skulle spelaren få för sig att lägga flera kuponger med exakt samma spel belönas denne endast med de vunna poängen från ett av dem.

*Spelaren med flest poäng vinner. Hamnar flera spelare på samma poäng räknas antal vunna spel. Går det fortfarande inte att dra isär två deltagare så räknas den vinnande kupongen med högst odds.

Mrbet

Skribent: Mrbet
18 May 2016