Hos MrBet.se strävar vi efter att ha en god och trevlig ton. För att MrBet skall bli en så trivsam community som möjligt ber vi er att läsa igenom våra villkor som gäller på sidan. Vänligen respektera våra villkor innan du blir medlem hos oss.

Generella regler för MrBet.se

 1. När du upprättar en användarprofil med ett tillhörande login hos MrBet, väljer du ett användarnamn och ett lösenord, och du skall även ange din korrekta email-adress och ditt riktiga namn.
 2. Ditt namn som du anger vid registrering kommer inte att synas utan är bara till för att vara på den säkra sidan och se till att du får bästa möjliga service.
 3. Innan du kan logga in på din nyupprättade användarprofil måste du verifiera din angivna mail. Detta gör du genom att klicka på den länk som finns i det mail som skickas till dig. När du klickat på länken är ditt konto aktiverat och du kan nu logga in med ditt valda användarnamn och lösenord.
 4. Var noga med att hålla dina inloggningsuppgifter för dig själv och dela inte med dig av dessa. Som användare bär du själv ansvaret att hålla dina inloggningsuppgifter hemliga och MrBet frånsäger sig allt ansvar gällande missbruk eller felaktig användning av ditt medlemskonto av tredje part på grund av ditt avslöjande, vare sig avsiktligt eller oavsiktligt, vare sig aktivt eller passivt, av din inloggningsinformation för en tredje part.
 5. Alla personuppgifter som du lämnat vid ett upprättande av en MrBet-användarprofil hålls hemliga och kommer inte spridas vidare till någon annan part.
 6. Vid misstanke på att dina inloggningsuppgifter kommit på villovägar rekommenderar vi dig att snabbt ändra lösenord. Och skulle det visa sig att du fått ditt konto kapat så skall du ange ditt användarnamn och klicka på glömt lösenord. Därefter skickas ett nytt lösenord till din mail som du kan använda vid nästa inloggning.
 7. Du kan närsomhelst gå in och ändra upplysningar i din profil men det går inte att ändra den angivna e-mailen på grund av säkerhetskäl. Om du skulle vilja få de ändrad skicka oss ett mail på adressen: [email protected]
 8. MrBet har rätt att göra nödvändiga ändringar i vid inloggning för att tillmötesgå krav från olika myndigheter.
 9. Om du inte loggat in på ditt konto de senaste 2 åren förbehåller MrBet sig rätten att radera din användarprofil utan att ha blivit underrättade. Om så sker och du vill gå med på nytt kan du alltid upprätta ett nytt konto hos oss.

Villkor och regler på vårt forum

 1. Inlägg och kommentarer skall uteslutande handla om sport- eller betting.
 2. Reklam från andra hemsidor – eller för egen vinning är inte tillåten. IP-adress blockeras.
 3. Var trevlig i tonen och respektera andra. Personliga påhopp kan leda till avstängning.
 4. MrBet förbehåller sig att radera alla kommentarer som vi inte ser som lämpliga på forumet.
 5. Spridning eller publicering av upphovsrättsskyddat material utan upphovsmannens tillstånd är förbjudet.
 6. Missbruk av alternativa konton är strängeligen förbjudet. Det är inte heller tillåtet att posta inlägg eller PM genom ett alternativt konto på grund av att man är avstängd.
 7. +18. Åldersgränsen på MrBets forum är 18 år. Vid angivelse av felaktig ålder stängs kontot av.
 8. Citat eller återgivningar av analyser från andra hemsidor skall ha en tydlig källanvisning (enbart namn, igen länk).
 9. Inlägg vars enda syfte är att klanka ner på andra personer eller MrBet accepteras inte.
 10. Respektera användare och MrBets experter och gå inte mot personligt angrepp för att en spelanalys skulle gå fel.
 11. Debattinlägg skall hålla sig till ämnet på tråden om så inte är fallet kan du hänvisas till relevant forum.
 12. Om du startar en ny tråd vänligen kolla upp så att det inte finns en liknande innan du sätter igång att skriva. Och väljer du att starta en ny tråd använd en relevant och upplysande titel som folk förstår.
 13. Inlägg som handlar om spelförslag bör innehålla rationella argument för det specifika tipset. Att skriva enbart säker etta utan något underlag bör undvikas, då vi på MrBet strävar efter att ha ett seriöst bettingforum.
 14. Vägledningar och anvisningar från administratörer och moderatorer skall alltid följas. Vid klagomål maila: [email protected]

MrBet förbehåller sig rätten att spärra användare som inte efterlever ovanstående riktlinjer. Vid en första överträdelse sker i regel en varning via dialog med användaren. Vid grova och upprepande överträdelser stängs kontot av direkt. Är man oförstående till att ett inlägg eller kommentar blivit raderat kan MrBets forumadmininstratörer kontaktas på [email protected]

Mrbet

Skribent: Mrbet
4 September 2020