Västerås - Villa Lidköping Odds

Tippa SM-finalen i bandy mellan Västerås och Villa Lidköping. Här kan du jämföra bäst Västerås - Villa Lidköping odds på nätet.

Skall Villa Lidköping äntligen få sitt efterlängtade SM-guld eller blir det mesta mästarna Västerås som vinner? Lördagen den 19 mars får vi svaret, för då är det nämligen dags för säsongens höjdpunkt: SM-finalen på Tele 2 Arena i Stockholm.

Vilka är favoriter i SM-finalen?

Sett till senaste Västerås - Villa Lidköping odds, är Västerås knappa favoriter, men det är inte mycket som skiljer lagen åt om man skall tro spelbolagen. I skrivande stund är det bästa oddset på Västerås-seger efter 90 spelade minuter 2.15 hos William Hill, medan det bästa oddset på Villa Lidköping är 2.55 hos 10bet.

För den som tror på ett oavgjort resultat i SM-finalen i bandy 2016 ger detta ordentligt klirr i kassan om spelet sitter. Just nu ger ett kryss goda 5.00 hos bwin, men då skall vi också ha med i bakhuvudet att den senaste SM-finalen som gick till förlängning spelades 2011 och att det bara spelats tre SM-finaler sedan 1988 som slutat X efter 90 minuter.

Över/under odds

Ett annat intressant Västerås - Villa Lidköping odds är på antalet mål. Hur många mål kommer det falla totalt i SM-finalen 2016? Här kan vi notera att de 5 senaste SM-finalerna slutat med 9 eller fler mål, vilket borde locka en och annan att lira på över 8.5 mål mellan Västerås och Villa Lidköping. Just nu ger över 8.5 mål, 1.72 hos Unibet medan underspelet ger 2.19 hos betsafe.

Övriga intressanta linor på SM-finalen i bandy är över eller under 9.5 mål och över eller under 10.5 mål. För den som tror på en målrik SM-final kan överspelet på 10.5 mål locka till goda 2.85 hos Unibet, medan underspelet bara betalar 1.38 hos samma spelbolag.

Över 9.5 mål ger något längre än 10.5 mål men kan ändå tyckas vara intressant. Just nu ger över 9.5 mål, 2.15 hos 10bet medan underspelet ger 1.72 hos betsafe.

Övriga intressanta odds på SM-finalen i bandy

Förutom odds på 1-X-2 och vilket lag som får lyfta bucklan, där oddset förövrigt är 1.67 på VSK och 2.03 på Villa hos betsafe, erbjuds en hel del asian handicap odds, en intressant marknad för dig som tror på storseger för ett av lagen. Men det bjuds inte bara på asian handicap odds, hos ett flertal spelbolag erbjuds även odds på halvtid/fultid, antal mål för hemma respektive bortalaget.

För dig som vi tippa live på Västerås - Villa Lidköping kommer detta fungera hos ett flertal spelbolag, Unibet och bet365 är bara två av ett flertal som kommer erbjuda liveodds på SM-finalen i bandy 2016.

100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller

Spelbolag som erbjuder Västerås - Villa Lidköping odds

Förutom bet365 och Unibet som även kommer erbjuda liveodds på SM-finalen kan vi rekommendera en handful andra spelbolag där du kan hitta odds inför matchstart. Hos dessa kan du dessutom göra dig en rejäl hacka om du har tungan rätt i mun! Välj och vraka bland följande spelbolag som erbjuder bra Västerås - Villa Lidköping odds inför SM-finalen på Tele 2 Arena.

Att tänka på innan du tippar på SM-finalen i bandy 2016

Inför SM-finalen på Tele 2 Arena kan det vara intressant att se tillbaka på lagens tidigare möten. Vilket lag har spelat den bästa bandyn i lagens matcher? Ja om man skall se till säsongen 2015/16 är det Villa Lidköping som dragit det längsta strået vad gäller spel på svenska mästare. Villa har nämligen två raka vinster mot VSK. 9-3 i slutet av oktober 2015 och 5-2 i februari 2016.

Kanske slår blixten ner för tredje gången i rad på Villa Lidköping och krediterar dem ett efterlängtat SM-guld i bandy för herrar, vi väntar med spänning!

 

 

Mrbet

Skribent: Mrbet
18 March 2016