Här kommer en trevlig nyhet i dem dystra coronatiderna! Hos Betfair erbjuder man återigen svenskt trav på spelbörsen! Efter några års frånvaro är travet tillbaka och detta är Betfair mycket glada för. Bookmakern kommer att erbjuda spel på alla lopp från en bana per dag till att börja med, man tjuvstartade med Jägersro i onsdagskväll och under torsdagen kunde man spela på travet från Boden. Marknaderna kommer ligga upp från förmiddagen samma dag som loppen körs.

Hur fungerar spelbörs jämfört med vanlig betting?

En spelbörs innebär att du spelar mot andra spelare istället för att spela mot spelbolagen. Du kan sätta egna odds och låta andra som bettar att spela på ditt odds eller spela på odds som andra spelare satt. 

På spelbörsen kan du spela på att något INTE ska hända - På ett klassiskt spelbolag kan du enbart satsa pengar på att något ska inträffa. Exempelvis att en viss häst skall vinna loppet. På Oddsbörsen hos Betfair gäller samma sak - här kan du spela på att något ska inträffa.

Om du bokar en häst i ett travlopp betyder det att du vinner ditt bett om vilkensomhelst av de andra hästarna i loppet kommer först. Om hästen som du bokat däremot vinner, betalar du ut till den som har backat den som vinnare, vilket kan vara mycket mer än din insats. Så var försiktig med hur mycket du bokar för.

250 kr tillbaka om du förlorar!

OBS! Vänligen notera: 18+ Spela ansvarsfullt. Besök www.stodlinjen.se

Exponering? Vad är det?

Exponeringen är det belopp som du kan förlora om ditt bokade spel inte går in. Många föredrar att boka till odds under 2.00 eftersom det ger en lägre exponering. Om du till exempel bokar ett spel för 100 kr till oddset 1.50, då är din exponering 50 kr och du vinner 100 kr om bettet går in.

Men om du bokar ett spel till 3.50 för 100 kr riskerar du 350 kr för chansen att vinna 100 kr. Därför är det viktigt att du är noga med hur stor exponeringen är och att du är säker på var du sätter punkten i oddset. Du vill inte boka ett spel till oddset 42.0 om du tänkt dig ett odds på 4.2, det kan bli ett kostsamt misstag. Betfair låter dig dock bara riskera mer än vad du har på ditt spelkonto och endast till det bästa tillgängliga oddset.

Prova spelbörsen få 250 kronor åter om du förlorar

Ny spelare? Då kan du se fram emot en välkomstbonus hos Betfair! Just nu kan du prova spelbörsen och få 450 kronor tillbaka om du förlorar. Var uppmärksam på att detta erbjudande endast gäller insättningar med bankkort, Trustly eller Paypal! 

Gå till Betfair! 

Per

Skribent: Per
19 March 2020