Vilket lag vinner Champions League denna säsong? Blir det någon av favoriterna Bayern, PSG, Barcelona, Real Madrid eller Manchester City? Hos MrBet.se tar vi pulsen på världens bästa fotbollsturneringar för klubblag: Champions League. Vi ger dig speltips inför varje omgång!

Aktuella Champions League speltips 

Här kan du se våra aktuella speltips på Champions League:

Barcelona - Ferencvaros, Barcelona -1.25 första halvlek, 1.94 Unibet

Today, 20 Oct 2020, 21:00

Dags för Barcelona att starta årets säsong i Champions League, och vad passar bättre än att möta ett Ferencvaros på hemmaplan som man bara ska köra över? Man har startat ganska mycket under förväntan i La Liga och här kan en storvinst vara en bra boost inför helgens El Clasico mot Real Madrid. Man kommer få fyra vilodagar på sig så man kommer få en dag extra än Real Madrid, det ska inte vara några problem att ha fräscha spelare heller.

Messi, Fati och Coutinho startar framåt och man har Pjanic med sin giftiga fot precis bakom. Barcelona är både tre och fyra nummer för stora här och lär trycka på från start då man förväntas byta ut lite nyckelspelare i andra halvlek. Finns ingen anledning att tro att det står 0-0 efter 45 minuter med andra ord och Barcelona har nog redan hängt in två kassar då.

Vi kör på -1.25 mål för Barcelona i första halvlek, vilket innebär att det blir halv förlust om man bara vinner med ett mål i halvtid, och full vinst vid minst tvåmålsvinst

100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten. | regler & villkor gäller

Tidigare Champions League speltips

Hur har det gått för våra tidigare speltips i Champions League? Kolla in dem här:

PAOK (Gre) - Krasnodar (Rus), ö2.5 mål, 1.92 Nordicbet, 1-2 vinst

Ferencvaros (Hun) - Molde (Nor), Molde +0.25, 1.86 Unibet, 0-0 halvvinst

Paris SG - Bayern Munich, Bayern München -0.5, 2.07 Unibet, 0-1 vinst

Fler speltips på MrBet

Nyfiken att spana in våra andra speltips här på MrBet.se? Här hittar du aktuella speltips på följande ligor:

Tippa på Champions League

Champions League är kungaturneringen av klubbfotboll i Europa. Här gör de bästa klubbarna i Europa upp om titeln som inte bara är av prestige utan även innebär ordentligt klirr i kassan. Prispengarna i Champions League har under dem senaste 10-15 åren exploderat och det lag som lyckas gå hela vägen och vinna turneringen, inkasserar hundratals miljoner kronor. Om du skall lägga ett eller flera speltips på Champions League rekommenderar vi dig att kolla in statistik, tidigare möten och vilka spelare som finns att tillgå i lagen. Förutsättningarna inför matchen är viktiga att väga in och det kan handla om allt från avstängda och skadade spelare till hemmafördel och om det ena laget har haft en dålig formkurva den senaste tiden. 

Vilka speltips kan jag hitta på Champions League?

1X2

Det vanligaste spelet på fotboll och Champions League är 1X2. 1X2 är det klassiska spelet där du skall pricka in rätt utfall i form av hemmaseger = 1, oavgjort = X eller bortaseger = 2. 1X2 fick sitt stora uppsving i samband med Tipsextra som drog igång på 60-talet. 

Asian handicap

Asian handicap är en spelform som blivit allt mer populär. Ibland kan du faktiskt få ett betydligt bättre odds på asian handicap -0.5 istället för att spela på en rak etta. Låt oss säga att du vill spela på en rak etta (hemmaseger) till oddset 1.55 på 1X2 marknaden. Sedan klickar du istället på asian handicap marknaden och här ger -0.5 på hemmalaget 1.62. Det är samma spel men till ett högre odds 1.62 vs 1.55. Marginalen hos spelbolagen är därmed lägre vad gäller asian handicap och chansen att du som spelare ska kunna slå marknaden ökar i och med denna spel form betydligt, jämfört med exempelvis 1X2. Asian Handicap-betting kan jämna ut förutsättningarna så att sannolikheterna för de olika utfallen är mer jämna. Det görs genom att "lägga till" eller "dra ifrån" mål från lagen som spelar. Den stora skillnaden med Asian Handicap-betting är att du kan vinna tillbaka din insats om ett lag inte överträffar eller underträffar handicaplinjen. Om ett topplag möter ett bottenlag kan det skilja en hel del. Inte allt för sällan kan ett topplag ha -1.5 eller till och med -2.5 i asian handicap innan matchstart. Då kan bottenlaget ha råd att förlora med 1 eller 2 mål, samtidigt som topplaget måste vinna med minst 2 eller 3 mål. 

Över/under

En spelform som påminner lite om asian handicap är över/under. I över/under kan du spela på allt från totalt antal mål i en match till antal hörnor, avslut, eller exempelvis kort. I en fotboll brukar linorna ligga på runt 2.5 mål. Då skall spelarna lägga spel på över eller under. Tror spelbolaget på relativt lite mål är oddset ofta klart högre på över 2.5 mål än under. 

Båda lagen gör mål

Båda lagen gör mål är ett populärt spel i fotboll, som inte betyder att du måste vänta till matchen är över för att ditt odds ska avgöras. Har du valt “Ja” går det spelet in så snart båda lagen gjort mål, oavsett när under matchen det sker. Väljer du däremot "Nej" får du vänta tills domaren blåser av för att veta om spelet sitter eller ej. 

Champions League speltips i mobilen

Få Champions League speltips direkt i mobilen! Våra speltips finns tillgängliga på alla enheter och detta gäller givetvis även mobiler. Idag sker större delen av spelandet i mobiler. Faktum är att spelande från datorer minskar mer och mer, medan spelandet från mobiler ökar lavinartat. 

Bäst odds på Champions League?

Vilket spelbolag har då bäst odds på Champions League? Ja det är faktiskt ganska svårt att svara på men om man väger ihop alla oddsmarknader brukar bet365 ligga bra till. Bet365 har även ett utbud som få spelbolag kan matcha när det kommer till Champions League odds. 

 

 

 

Per

Skribent: Per
20 October 2020