Ikväll kommer Barcelona till Madrid för att möta Rayo Vallecano. Rayo Vallecano brukar ha stora problem med Barcelona och brukar släppa in många mål i dessa matcher, speciellt från Messi, Neymar och Suarez. Ikväll verkar det som att Barcelona kan rotera truppen lite, men detta blir nog bara till det bättre.

Rakitic och Iniesta förväntas starta i alla fall och Busquets har haft lite problem i veckan men kanske startar ändå. Det snackas om att Suarez ska vilas i anfallet med och i backlinjen är Dani Alves avstängd.

Vallecano har lite problem själva med skador och man ligger i botten och krigar. Man är ett hyfsat hemmalag, men mot Barcelona har man 0-18! i målskillad på sina senaste 4 hemmamatcher mot Katalanerna.

Det är ett snitt på 4.5 insläppta per match. Men nog om detta, jag rekar ju varningar. Men jag tänkte bara bevisa vilken frustration som kan finnas i Vallecano mot just Barcelona, och tittar man på inbördes möten så brukar Vallecano ta en del kort mot Barcelona. Senast blev det två utvisningar i hemmamatcher.

Unibet ger oss en lina på 2.5 kort för Vallecano och det tycker jag låter fint här, i La Liga krävs inte mycket för att bli varnad och att få stopp på Neymar, Suarez och Messi kräver ofta att man tar en varning.

Lycka till vid rygg!

Skribent: Varningsrekaren
3 March 2016