Längesedan jag körde varningar, men nu tycker jag att det är dags igen. Det är Helsingborg som krigar med näbbar och klor för att stanna kvar i Allsvenskan, mot ett Hammarby som börjat hitta stabilitet defensivt och har bra fysiska spelare.

Spelare som Persson och Haglund på innermittfältet är inte svåra för att dra på sig kort, och i backlinjen finns det några potentiella med. Kollar man på Hammarbys senaste matcher så är där många varningar och oddset på Hammarby över 1.5 kort ligger på 1.50 bara den.

I Helsingborg spelar den gamle Bajen-spelaren Hallenius, och han kommer säkert att störa lite, samtidigt som Bajen vill hålla honom på plats, kan säkert bli lite fult spel där.

Sen har vi Landgren och Johan Mårtensson, två spelare som spelar på gränsen till fult hela tiden. Helsingborg har några som kör med ganska mycket fulknep.

Jag tror att det kommer att bli en kamp mellan två lag som inte riktigt kommer att få igång rullet, med andra ord kamper i varje duell och hetsk stämning, så jag tror vi löser 3.5 kort här och provar det i matchen till 1.72 på LeoVegas

Skribent: Varningsrekaren
30 September 2016