De regerande mästarna Boca Juniors reser till Temperley för att spela säsongens första match. Ifjol vann Boca titeln i den nästsista omgången mot Tigre. Man blev dessutom cupmästare efter att ha besegrat Rosario Central i finalen. 

Till årets säsong har man bl.a. värvat in Pablo Osvaldo ifrån Porto. Osvaldo som spelade i Boca för bara ett år sedan är en av flera intressanta värvningar som Boca gjort till årets säsong. Man har tappat två viktiga spelare i Jonathan Calleri(Sao Paolo) och Fabián Monzon(Universidad deChile). Annars är laget intakt.

Motståndet Temperley slutade på en 25:e plats och var länge hotat att åka ur. Man lyckades dock tillslut att säkra kontraktet. Till årets säsong har man bl.a. värvat i San Martín de San Juans bäste målskytt från ifjol, Marcos Figueroa, vilket säkert kommer visa sig vara en nyttig värvning.

Boca är favoriter till att vinna ligan i år igen och jag är en av dom som tror att man kommer lyckas med detta. I denna match bör man ses med väldigt god chans och även om Osvaldo inte ser ut vara med så tror jag ändå att Boca vinner relativt komfortabelt.

Oddset på Boca ligger hos många bolag kring 1.65-1.70. Här bjuder Bet365 till det med 1.83 och då satsar jag några slantar.

Jag spelar 3 units på Boca Juniors att vinna efter fulltid till @ 1.83.

Skribent: Uneland
4 February 2016