Ikväll drar omgång fem igång i Argentina. Spelen i Argentina har börjat sitta och här är formen bra. Sämre går det i Copa Libertadores där i stort sett allting misslyckas. Jag kommer därför ta minst en veckas paus ifrån Copa Libertadores vad det gäller spel och fokuserar nu endast på Argentina.

Som sagt, ikväll drar omgång fem igång och det gör man med matchen Newell's Old Boys mot Unión.

Newell's har inlett årets säsong knackigt. Som jag var inne på i en tidigare spelrek så är man väldigt ojämna och spelet har verkligen inte stämt. Detta har gjort att man nu fått in en ny tränare i form av Diego Osella. Den tidigare Olimpo-tränaren ska försöka vända Newell's negativa trend. På fyra omgångar har man förlorat tre och bara vunnit en enda match. Den matchen man vann var den hittills enda hemmamatchen för Newell's del såhär långt. Då slog man Racing med 5-0 och i den matchen såg det faktiskt riktigt bra ut. Förra helgen fick man återigen se sig besegrade, denna gång av Boca på bortaplan med 4-1.

Ikväll möter tar man emot Unión på hemmaplan. Unión har inlett säsong ungefär som man väntade sig att dom skulle göra. På fyra matcher har man lyckats skrapa ihop fem poäng. Men det är främst på hemmaplan som man tagit dom poängen. På bortaplan har det endast blivit en poäng på två matcher.

Jag tror att Newell's Old Boys vinner idag. Det känns som att detta kan vara en match som passar den nye tränare bra att få börja med. Offensivt finns det kvalité i Newell's. Jag tror man vinner och jag tror att man gör minst två mål.

Som jag skrev innan så kommer jag at töka insatsen i Argentina. Från att ha spelat 2 och 3 units på alla spel, så spelar jag nu istället 3 och 4 units.

Ikväll spelar jag 4 units på Newell's Old Boys över 1.5 mål till @ 2.25. Ser nu att detta odds redan har sänkts till 2.10. Tycker det är spelvärt ner till 2.00.

Skribent: Uneland
26 February 2016