Formen i Primera Division pekar spikrakt uppåt och vi hoppas att den fortsätter på samma väg.

Ikväll tar Gimnasia de la Plata emot San Lorenzo på hemmaplan. San Lorenzo som spelade match så sent som i onsdags. Då mötte man mexikanska Toluca i Copa Libertadores och lyckades bara få med sig 1-1. Försvarsspelet är fortfarande svajigt och där har tränare Guede onekligen något att jobba på. För offensivt finns det mycket kvalité. I ligan är inte formen dålig utan där har poängen rullat in. På de inledande fem omgångarna har man tagit elva poäng och ännu inte förlorat någon match.

Motståndet ikväll är Gimnasia. Gimnasia som varit utan flertalet utav sina spelare under inledningen utav säsongen har ändå fått med sig en del bra resultat. Spelet har dock sett sämre ut och ikväll får man klara sig utan både Rasic och Meza då dessa båda herrar blev utvisade senast mot Vélez Sarsfield.

Jag tror detta kan bli ganska så jämnt. Tror också det kan bli ganska så mycket mål och underhållande fotboll. Enligt oddsen är Gymnasial favoriter vilket jag tycker är fel. San Lorenzo lär rotera men truppen är bred så det bör inte påverka nämnvärt.

Jag skulle inte bli förvånad ifall San Lorenzo reser hem med alla tre poäng ikväll. Men det kan bli jämnt och tajt.

Därför spelar jag 3 units på att San Lorenzo vinner minst en halvlek. Det står i fina @ 2.10. Det tycker jag är värt en slant.

Skribent: Uneland
5 March 2016