Jag sa egentligen att det inte skulle bli fler spel den här helgen men detta odds var bara för bra för att inte testas.

Preliminär laguppställning Gimnasia Jujuy:

Ramírez-Ferreyra, Correa, Capella, Sánchez-Abraham, Morales, Olmedo, Salces-Michel, Vila.

Gimnasia Jujuy kom på en 10:e plats ifjol, sju poäng bakom en kvalplats till Primera Division. Man har värvat ganska så intressant till årets säsong och jag tror att man kan ha potentialen att komma bland dom fem bästa. Men det är många nya spelare. Om jämför med den startelvan som spelade den sista matchen för säsongen ifjol så är det bara 1 spelare kvar i den preliminära elvan. Stor omsättning med andra ord. Ska dock tilläggas att flera av spelarna som kommit in, kommer från klubbar i högstadivisionen. Så i det långa loppet kommer det säkert vara positivt.

Instituto kom på den där åtråvärda femteplatsen fjol och var det laget som Gimnasia hade sju poäng upp till. Man har till årets säsong tappat sin bäste målskytt i Pablo Magnin(10 mål) och en av sina ordinarie backar i Leandro Sapetti. Annars så har Silly season varit ganska så skonsam mot Cordóba laget. Om vi jämför med Gimnasia så var 6 av 11 spelare, som är med i den preliminära laguppställningen för Instituto, också med i deras sista tävlingsmatch ifjol. Mindre omsättning – kortare anpassningstid.

Preliminär laguppställning för Instituto:

Hoyos-Gallardo, Illanes, Rodríguez, Stechina-Bernardi,Correa, Machín, Garcia-Fernández, Soda.

Instituto var det tredje bästa bortalaget ifjol. Bara de uppflyttade lagen Patronato och Atlético Tucumán var bättre.

Jag tror att denna match kan bli ganska så öppen och jämn. Instituto kommer nog vara mer välorganiserade än Gimnasia med tanke på mindre spelaromsättning. Först låg båda lagen gör mål närmast till hands men lite stukad av gårdagens fadäs så håller jag mig bara till att Instituto gör mål. Oddset låg på 1.54 i torsdags när jag började titta på det och har sedan stigit för varje dag. 1.72 är högt. Lite för högt för att inte testas tycker jag.

Jag provar 3 units på Instituto över 0.5 mål till 1.72.

Skribent: Uneland
31 January 2016