Newell’s Old Boys att vinna minst en halvlek hittade hem igår. Dessvärre gjorde inte San Martín de San Juan över 0.5 mål samma sak. Boca vann med 1-0.

Ikväll och i natt spelas dom sista matcherna i omgång 3. Först ut är Estudiantes mot Tigre. Bortalaget har inte spelat sedan premiären den 6:e februari. Matchen förra helgen mot Huracán blev inställd. Det innebär att man fått en lång vila sen senaste matchen då man spelade 1-1 borta mot Argentinos Juniors. I den matchen var man det bättre laget och borde vunnit.

Hemmalaget Estudiantes inledde årets säsong med att förlora hemma(matchen spelades i Sarandi, precis som ikväll) mot Lanús med 1-0. Detta följdes upp med att i helgen vinna över Rafaela med samma siffror. Till dagens match saknar man anfallsspelaren och matchvinnaren från i helgen, Lucas Viatri som är skadad. Han förväntas vara borta i upp emot tre veckor. Utöver detta saknas fortfarande spelare som är avstängda sedan skandal derbymatchen mot Gimnasia på försäsongen.

Känslan är att detta inte kommer bli en målrik historia. Estudiantes såg tama ut offensivt både mot Lanús men även mot Rafaela. När man nu saknar sin anfallsstjärna så ökar inte direkt chanserna till fler mål. Tigre däremot har fullt manskap och har dessutom utvilade spelare. Lägg därtill att matchen spelas i Sarandi så det finns ingen "hemmafördel" direkt heller att prata om. Även om majoriteten på läktarna kommer vara Estudiantes supportrar.

Jag tror Estudiantes får det mycket svårt att vinna. Faktiskt så lutar det lite åt att det blir en blek 0-0 match. Kanske kan Tigre vinna med 1-0? Hursomhelst när vi nu får så trevliga odds som vi faktiskt får på Tigre så vore jag, med tanke på det som jag nämnt ovan, en idiot om jag inte tog tillvara på det.

Jag spelare därför 3 units på Tigre + 0.5 till @ 1.66. Dvs. Vinst på oavgjort och seger. Tror inte dom förlorar ikväll.  

Skribent: Uneland
18 February 2016