I den första kvällsmatchen möts Colón och Rosario Central. Två lag som båda har inlett säsongen på ett fint sätt. Båda inledde med tre raka segrar men i förra omgången blev det poängtapp för båda. Colón fick se sig besegrade utav Godoy Cruz på bortaplan med 4-1 och Rosario Central räddade ett oavgjort resultat(3-3) hemma mot River Plate. 

I veckan gick Rosario Central in i Copa Libertadores när man tog emot uruguayanska Nacional på hemmaplan. Matchen slutade 1-1 och man skulle kunna tänka sig att Rosario är mer slitna än Colón. Men faktum är att Eduardo Coudet roterade en hel del i laget. T.ex. så spelade varken Larrondo eller Ruben på topp från start. Idag är båda tillbaks och det ser ut som att Coudet kommer ställa starkast möjliga lag på plan. 

Colón har gjort det bra men förlusten mot Godoy Cruz i förra omgången vittnar om att laget har sina brister. Normalt sätt ska det skilja en nivå mellan dessa båda lagen. 

Rosario ser just nu ut som en maskin och jag tror mycket väl att man kan gå segrande ur denna match.Enligt oddsen är Colón favoriter vilket jag tycker är fel. 

Därför utnyttjar jag detta och spelar 3 units på att Rosario Central vinner minst en halvlek till @ 1.92.

Skribent: Uneland
28 February 2016