Estudiantes över 1.5 mål och över 2.5 mål + BLGM satt fint i Sarmiento - Quilmes. Lägg därtill att en dubbel också gick in på Twitter och med det blev gårdagen riktigt bra. 

Ikväll fortsätter omgång fem med ytterligare fyra matcher. I en av dom tar nykomlingarna Atlético Tucumán emot Atlético de Rafaela. 

Tucumán har inlett årets säsong riktigt starkt. I premiären besegrade man Racing på hemmaplan med 2-1. Detta följdes sedan upp med en bortavinst över Boca Juniors innan Unión besegrades med 2-0. I senaste omgången fick man dock se sig besegrade utav Lanús på bortaplan med 1-0. Detta gör att man ligger högt upp i tabellen, i skrivande stund på en fjärdeplats. 

Sämre går det för kvällens gäster Atlético de Rafaela. Laget har sett riktigt risiga ut i inledningen och det är främst försvarspelet som fallerat. Laget har bara vunnit en av de fyra inledande matcherna och det var i premiären mot Huracán då fick man hjälp av ett självmål. Efter det har man förlorat tre raka matcher och har på dessa matcher en målskillnad på 1-7. I förr förra omgången såg jag deras match mot Defensa y Justicia som man förlorade med 4-1. I den matchen hade Defensa fullständig lekstuga och kunde gjort betydligt fler mål. 

Att åka till Estadio Monumental José Fierro och spela fotboll som bortalag kommer inte vara enkelt för någon i år. Det har flera lag redan fått erfara. Här har Tucumán ett fantastiskt publikstöd och spelar med ett stort självförtroende. 

Jag tror Rafaela kommer få det oerhört svårt att ta poäng här. Jag spelar därför 3 units på Tucumán över 1.5 mål till @ 2.12. Det bör man klara av mot Rafaelas svaga defensiv.

Skribent: Uneland
28 February 2016