Vi spelade så sent som i tisdags på Huracán - 1. Huracán vann matchen, men bara med 1-0 så det blev push på spelet.

Idag möter man Atlético de Rafaela i premiären av Primera Division. Ikväll får man tillbaks sin store målskytt Abila, han var inte med i tisdags på grund av en avstängning. I övrigt ser det ut som att tränare Domínguez, bara kommer göra ytterligare en förändring och det är Mario Risso som kommer in istället för Hugo Nervo, som är avstängd.

Atlético de Rafaela kom på nästsist fjol och har inte värvat in något särskilt spännande till årets säsong. Rutinerade Bastía fick inte förnyat kontrakt och laget känns på förhand ganska så blekt.

Huracán är obesegrade i sina 14 senaste tävlingsmatch på hemmaplan. Rafaela å sin sida har bara vunnit 1 av sina 14 senaste bortamatcher. Motsvarande möte ifjol slutade 3-2 till Huracán.

Jag tänkte inte spela mer än dom tre spelen jag redan lagt men 2.25 på Huracán är högt. Även om man spelade så sent som i tisdags och man dessutom ska resa till Ecuador i nästa vecka. Med Avbila tillbaks i laget ökar chanserna för mål. Jag tror Huracán vinner med uddamålet. 1-0 eller 2-1.

Jag spelar 2 units på Huracán att vinna efter fulltid. @2.25.

Skribent: Uneland
5 February 2016