Ikväll börjar omgång 2 i Primera Division med två matcher. Unión de Santa Fe tar emot Temperley i den ena matchen och i den andra tar Arsenal Sarandi emot Banfield.

Arsenal förlorade sin premiär mot Colón de Santa Fe med 2-1. Det var ingen bra match av Sarandi-laget. Colón gick upp till en 2-0 ledning innan halvlek och kunde mycket väl gjort något mål till.

Ikväll möter man Banfield. Laget som kom på en åttondeplats ifjol och som sålt stora delar av sin stomme till årets säsong. Banfield vann premiären över Gimnasia med 2-0. Ett resultat som skulle varit väldigt imponerande om det inte var för att Gimnasia var tvungna att spela med sina reserver. Hursomhelst var det en skön vinst för Banfield.

Enligt oddsen är Arsenal knapp favorit vilket jag inte håller med om. Jag tycker att Banfield, trots spelartappen, i grunden är ett bättre lag än Arsenal. Oddsen har svängt en del de senaste dagarna och igår var Banfield favoriter. Vad det verkar finns det heller inga skador som stör i bortalaget. En spelare att titta lite extra på är Giovanni Simeone. Sonen till Atlético Madrid tränaren Diego. Han gjorde en väldigt fin säsong ifjol och har en enorm utvecklingspotential.

Oddsen på att Banfield ska vinna ligger på 2.90. Högt som bara den. Men jag väljer istället att ta Banfield + 0.25 eller + 0.0, 0.5 som det heter hos vissa bolag. Dvs. vid oavgjort får vi halv vinst. Det ger trevliga 1.60 hos bet365 vilket jag tycker är lite högt satt. Jag är ganska säker på att Banfield får med sig åtminstone ett oavgjort resultat. Skulle inte bli förvånad om dom vinner.

Jag spelar därför 3 units på Banfield + 0.25 till @ 1.60.

Skribent: Uneland
12 February 2016