På fredag drar omgång sex igång av Primera Division. Ett lag som har imponerat stort på mig såhär långt är Defensa y Justicia. Man har inlett säsongen på ett strålande sätt och gjort flest mål av alla lag i serien(13 stycken). På dessa fem matcher har man tagit tio poäng. Bara en match har slutat med förlust och det var på bortaplan mot suveräna Lanús i omgång två. Efter det har man tre raka segrar mot Rafaela(4-1), Tigre(2-0) och nu senast Aldosivi(4-0). Nyförvärvet Fabián Bordagaray har verkligen levererat och han tillsammans med Stefanelli har kommit igång ordentligt längst fram. Även Isnaldo på den andra kanten har gjort det bra.

Motståndet för kvällen är Argentinos Juniors. Här har det inte gått lika bra. Det oavgjorda resultatet i premiären mot Tigre har följts upp av tre raka förluster(den fjärde matchen blev uppskjuten mot Huracán). Senast förlorade man mot Estudiantes på bortaplan med 4-1. Försvarsspelet har varit katastrofalt dåligt och jag har svårt att se att man ska få med sig några poäng ifrån denna fredagsmatch.

Det finns absolut ett värde på Defensa y Justicia över 1.5 mål till @ 2.50. Men jag safear lite då fredagsmatcher ibland tenderar till att bli lite sömniga.

Jag spelar därför 3 units på att Defensa y Justicia vinner minst en halvlek till @ 1.70. Det ska man absolut klara av mot ett mycket blekt Argentinos Juniors.

Skribent: Uneland
2 March 2016