Dags för Capitals att ta sig an Toronto, där det råder klasskillnad rakt igenom. 

Capitals vann mot Penguins senast med 3-2 där man återigen börjar matchen svagt. Just att man börjar matcherna svagt har blivit lite av en vana där coach har påpekat det inför matchen.

Nu möter man som sagt Toronto som är ett av ligans formsvagaste lag. Man har förlorat nio av de elva senaste matcherna. Man är skadedrabbade och senast hade man flera spelare från Marlies i truppen där Nylander fick göra debut. 

Man har Bozak och Michalek som förväntas vara tillbaka i början av Mars, osäkert dock om de är tillbaka redan här. Skulle man få tillbaka någon spelare så saknas det förmodligen matchtempo i kroppen. Med ordinarie lag hade man förmodligen inte haft chans ändå.

Nu får Holtby vila efter matchen mot Penguins och in kommer Grubauer som faktiskt i snitt släpper in färre mål och har bättre räddningsprocent. Dock har han ju inte spelat i närheten av lika många matcher, men det visar att man har två riktigt stabila målvakter i truppen.

Bernier förväntas starta för Toronto efter att sparks fick vakta kassen mot Tampa, vilket han gjorde mycket bra.

Hemmaplan för Capitals är en stor fördel, och mot ett väldigt svagt Toronto kontrollerar man händelserna, och jag tror inte man förlorar någon av perioderna.

Skribent: Tobbestips
2 March 2016