Dags att ta sig an NHL igen där Capitals tar emot Flyers på hemmaplan.

Capitals har varit rysligt bra hittils denna säsongen och leder sin Conference med hela tio poäng, och då har man ändå tre matcher mindre spelade. Imponerande!

Hemma har man vunnit 18 av 22 matcher och har gjort i snitt 3,5 mål per match. Formen är det absolut inga fel på då man vunnit fyra av de fem senaste och gjort 23 mål på dessa. 

John Carlson har missat de tolv senaste matcherna på grund av skada. Han har sagt att han är redo att spela men inget är bestämt ännu. Nu faller man inte på en spelare men visst är Carlson en stor tillgång med sina 27 poäng på 34 hittils i år, och det som back.

Flyers har spelat hyfast på slutet även om man har fått tre uddamålsförluster irad. Man är dock inte helt pålitliga och det är offensiven som är styrkan, vilket är en stor nackdel mot nattens motstånd. Man har släppt in 67 mål på 23 bortamatcher hittils.

Neuvirth ska starta i mål för Flyers, och Holtby startar med största sannolikhet matchen för Capitals.

Med den offensiva kvalitet Capitals besitter så är man inte bara ett stort hot i fem mot fem spelet utan också i powerplay där man gjort fyra mål i spelformen de två senaste matcherna.

Jag spelar över 3 mål AH på Capitals vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om man stannar på tre mål.

Skribent: Tobbestips
27 January 2016