Dags för en tjuvstart av nästa runda där Tampa tar emot Islanders i en serie där jag tror Tampa visar sig vara numret större.

Tampa tog sig vidare genom att spöa Detroit med 4-1 i matcher där man gjorde en hel del mål framåt på hemmaplan. Sista matchen var en tight historia där Detroit kämpade för sin överlevnad men fick se sig besegrade med 1-0.

Johnson och Kucherov är riktigt heta för dagen och är ett ständigt hot för motståndarna framåt och trots att Islanders varit ganska täta på sistone så tror jag man får svårt att hålla tätt bakåt i matchen. 

Bishop startar i kassen för Tampa.

Islanders besegrade Panthers med 4-2 i matcher, där det var en riktigt tät och jämn matchserie. Man var bra bakåt och släppte in max två mål i tre av matcherna, dock så släppte man faktiskt in tre eller fler när man spelade borta vilket oroar lite.

Bailey är skadad och åker inte med laget för match. Greiss ska starta i matchen efter att han imponerat de två senaste matcherna då han bara släppt in två av 90 skott. Visst är han en bra målvakt, men enligt mig är han inte i närheten av de bästa i ligan.

Normalt sett är Tampa ett starkt hemmalag och jag tror man sätter fart direkt och visar Islanders att de har ett antal jobbiga matcher framför sig. 

Skribent: Tobbestips
27 April 2016