För en stund sedan fick vi bevittna en riktig kross i VM, och det var Ryssland som körde över Danmark fullständigt. Man vann med 10-1 och flera av spelarna har hittat formen efter en lite svagare inledning.

Ryssland slog alltså Danmark med 10-1 där man även vann skotten med 41-17. Man såg ut att slå av lite på takten efter två perioder där man hade 7-1 och 32-8 i skott.

Panarin, Shipachyov och Dadonov har vaknat till ordentligt då man tillsammans gjort 23 poäng på de två senaste matcherna. Man har även gått upp och tagit hand om de tre översta platserna i VM.s poängliga.

Det ryktas om att Ovechkin,Orlov och Kuznetsov skulle vara på väg till VM,vilket är superförstärkningar. När de isåfall är klara för spel är fortfarande oklart, men förmodligen inte i denna match. 

Mitt spel är baserat på att de inte är med i truppen.

Schweiz har inte alls kommit upp i nivå hittills och man har tappat poäng mot Kazakstan, Norge och Danmark. Senast var man även påväg att tappa poäng mot Lettland, men ett mål med 1.5 minut kvar gav första vinsten på ordinarie tid då Blum ordnade 5-4.

Schweiz defensiv kommer att få svettas rejält mot stjärnorna i Ryssland. Tror även att Schweiz kan pilla in någon puck.

Jag spelar Ryssland vinst + över 4.5 mål i matchen med 7u.

Skribent: Tobbestips
12 May 2016