Pardubice ligger sist i gruppen med en målskillnad på 5-13 och man har spelat ihop två poäng. Dessa två poäng kom hemma mot Frölunda då man vann efter straffar vilket är starkt. 

Man har dock inte riktigt lika starkt lag som de två övriga lagen i gruppen , trots att man sitter på killar som Tomas Rolinek, Sykora, Hubacek och Caslava. Dessa har dock kommit till åren och är precis i slutet av sina karriärer, vilket betyder att namnen skrämmer mer på pappret än på planen.

Grizzly Wolfsburg ligger på den viktiga andraplatsen en poäng före Pardubice och det är hemmalaget som måste jaga, vilket jag tror kommer passa laget perfekt.

Man möttes för tre dagar sedan och då var det inget snack, Grizzly vann med klara 6-0 och vann även skotten med dominanta 40-14. Vi fick även se tre mål i powerplay vilket ger bra självförtroende för laget. 

Grizzly är det enda laget som spelat två matcher vilket betyder att om man skulle förlora denna så har man ändå en chans att ta tillbaka andraplatsen, men då krävs det seger borta mot Frölunda, och det är nog inget man vill förlita sig på.

Jag tror att man kommer gå in för att hålla Pardubice bakom sig i tabellen och kliver in på X2 till 1.70 på williamhill. Övriga bolag har redan droppat ordentligt där de flesta bolag endast ger 1.50 för samma spel.

Skribent: Tobbestips
7 September 2016