Lokomotiv åkte på en förlust senast med 2-1 då man tappade sin ledning i sista perioden. Det var en ganska jämn match där krysset kanske låg mest rätt.

Man har bara förlorat två av nio matcher vilket är starka papper, dock har man haft lite svårt att vinna på ordinarie tid då tre av de sju segrarna tagits på OT eller straffar.

Hemma är man normalt urstarka och denna säsongen är det bara Dynamo Moskva som lyckats besegra Lokomotiv borta, dock så har man bara spelat fyra matcher på hemmaplan hittils. Förra säsongen förlorade man bara fem av 30 hemmamatcher och det är en indikation på att man är ett lag som trivs förträffligt bra på hemmaplan.

Torpedo är absolut inget lag man bara slår hur som helst. Man ligger en poäng efter Lokomotiv i tabellen men har också bara hunnit med två bortamatcher hittils där man visat upp två helt olika sidor. Först förlorade man med 7-4 mot Bratislava där man sedan slår Zagreb med 1-6. 

Lokomotiv trivs väldigt bra på hemmaplan och nu när man vänder hemåt tror jag man visar upp hemmafansen ett fint spel och kliver in på 1an till 2.00.

Skribent: Tobbestips
16 September 2016