Lada är inget stjärnlag på något sätt, vilket nio hemmavinster på 25 försök skvallrar om. Senast blev det torsk mot Sochi med 1-3 och slutspel är bara att glömma. 

Man är ett hårt arbetande lag och jobbar till sig avslutslägen i matcherna då man inte har någon riktig stjärna. Man blandar och ger och är svåra att veta vart man har.

Lokomotiv gör en kanonsäsong och blandar sig i toppen av tabellen, och man är redan kvalificerad för slutspelet. Man har Averin i laget som gjort 18 mål. Defensiven har varit stora styrkan denna säsong då man släppt in 81 mål på 55 matcher och hållit nollan i flera matcher. Det är dock på hemmaplan man spelar bäst vilket 22 vinster på 26 matcher skvallrar om. Borta har man såklart gjort det riktigt bra men varit mer ojämna och släppt in fler mål.

Kollar man historiskt sett mellan dessa lag så brukar det bli en del mål. Man har bara gått under fyra mål i en av elva matcher. Lada har även vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort fyra mål i vinstmatcherna.

Här har ComeOn gett oss 1.90 på över 4 mål AH vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om matcher stannar på 4 mål. Kollar man bolag som Unibet så erbjuder de bara 1.76, vilket jag tycker är mer rätt då linan borde ligga på över 4.5 enligt mig, och jag investerar 6u.

Skribent: Tobbestips
28 January 2016