Detroit blir ganska klara favoriter i matchen vilket jag tycker är fel. Visst har man gjort det bra på slutet Och vunnit fyra av de fem senaste. Man har varit on the road och vänder nu hemåt igen där man faktiskt förlorat fyra av de fem senaste matcherna och det mot lag som Devils, Canucks och Sabres. 

Man får tillbaka Pulkkinen som varit skadad. Han tror själv att han behöver ett par matcher för att hitta tempot igen och det är aviserat att han ska ta plats i fjärdelinan.

Philadelphia Har kommit igång riktigt fint och vunnit fyra av de fem senaste, och det mot starkt motstånd. Borta har man inte rosat marknaden där man är ett av ligans sämre lag. Man har som sagt kommit igång och senaste bortamatchen mot Minnesota knep man segern. Man visade även upp ett fint spel hemma mot Rangers senast.

Giroux är stekhet och är inblandad i det mesta framåt.

Mrazek startar i mål för Detroit och i Flyers har man sagt att Neuvirth vaktar kassen. Mrazek är en målvakt som jag tycker har riktigt hög högstanivå men också en låg lägstanivå och mot ett Flyers i medgång och som måste fortsätta plocka vinster så kan han få det jobbigt.

Att vi får 1.53 på dnb Detroit och hela 2.43 på Flyers köper jag inte alla då jag tycker det är alldeles för skevt.

Skribent: Tobbestips
17 January 2016