Här är Red Wings knappa favoriter hemma mot Panthers, vilket jag tycker är fel, då Panthers borde vara favoriter i matchen.

Red Wings vann senast med 5-1 mot Islanders, men jag tycker inte det var så bra som siffrorna visade. I första perioden hade man fem skott varav två gick i mål. Totalt hade man 20 skott på mål och gjorde fem mål, Halak var den stora orsaken då jag tycker han inte alls kom upp i normal nivå.

Innan dess torskade man med 6-3 mot just Panthers, som förövrigt har vunnit de tre senaste matcherna lagen emellan.

Red Wings saknar fortfarande Kronwall, vilket är ett stort avbräck i defensiven. Även Franzen och Miller har saknats en längre tid.

Panthers vann som sagt näst senast mot Red Wings med klara siffror. Senast hade man 0-2 borta mot Penguins. Men i slutet av matchen fick Letang och Crosby igång spelet och hann både reducera och kvitterna innan 60 minuter gått. Sedan var det dags för duon igen att avgöra i övertid.

Penguins har ju fått igång spelet ordentligt och att förlora borta är absolut inget att skämmas över. Nu möter man Red Wings inte har imponerat och på hemmaplan har man faktiskt förlorat fem av de sex senaste matcherna.

Här får vi 1.96 på Panthers ML vilket jag tycker är ett fint odds, och jag väljer att investera 6u.

Skribent: Tobbestips
8 February 2016