CHL-premiär! Vitryska mästarna Yunost Minsk ställs mot tjeckiska Mlada Boleslav. 

Yunost Minsk spelar tillskillnad från det vitryska topplaget Dinamo Minsk i den inhemska vitryska ligan. Den viktryska högstaligan är givetvis inte alls i samma klass som KHL och faktum är att Yunost är farmarlag till Dinamo sedan 2014. 

Mlada Boleslav kom sexa i den tjeckiska ligan förra säsongen och i slutspelet fick man se sig besegrade i semifinal mot Liberec. 

Bör vara klasskillnad här och vad gäller Minsk känns truppen inte speciellt wow. Större delen av truppen består av vitryssar, kryddat med  Jesse Niinimäki, Finland,  Daniel Corso, Kanada och  ryske keepern:  Alexander Tryanichev. 

Mlada Boleslav med hockeylegenden David Vyborny i spetsen har satsat på tjeckiskt så det förslår, endast en spelare är inte tjeck i laget och det är finnen: Tuomas Tarkki. 

Tvåan på Boleslav lockar helt klart här, tjeckerna i grunden ett klart bättre gäng och här är det nog bara fråga om inställning. Med rätt inställning skall det bli klar bortaseger här. 

Tvåan kan spelas hos Expekt till odds 2.15. För den som  ännu inte har konto går det bra att utnyttja det riskfria spelet på detta. 2150 kr tillbaka på en satsad 1000-lapp, vid torsk är det pengarna åter helt utan krav.

Speltips: Mlada Boleslav: 2.15 hos Expekt.

Skribent: Per
15 August 2016