Kör ett tips från HockeyAllsvenskans 5e omgång där nykomlingen Sundsvall gästar Norrköping och Vita Hästen. 

Vita Hästen var skrällaget i HockeyAllsvenskan förra säsongen men inledningen denna säsong har inte varit någon succé. 

Efter fyra omgångar har Norrköpingsgänget 1 seger och 3 förluster. Efter premiärsegern mot Tingsryd med 4-2 har det blivit 3 tunga förluster mot Västerås, Mora och AIK. 

Sundsvall har inte visat någon direkt klass och frågan är om inte nykomlingen får respass ner i division 1 hockeyn igen.

Efter fyra omgångar har Sundsvall visserligen en seger men utöver segern mot Oskarshamn har de inte varit i närheten av någon seger. Senast mot AIK blev det hela 1-6 hemma mot Sundsvall. 

Vita Hästen är normalt ett bra hemmalag och ett spel på -1.5 Vita Hästen känns ganska vettigt här. Tycker att man hållit uppe spelet bra både mot AIK och Mora och med lite flyt hade man nog haft ett par poäng till. 

För den som är lite mer försiktig går det även att hitta hyggligt odds på raka ettan. Bäst odds på detta ger Unibet till odds 1,60. Väljer dock ett lite högre odds här: 2,10 på asian handicap -1,5. Vita Hästen att vinna med 2 mål eller mer.....

Som vanligt när det gäller HockeyAllsvenskan visas Vita Hästen-Sundsvall i CMore som har rättigheterna till både SHL och HockeyAllsvenskan. Matchstart 19:00. 

Skribent: Per
20 September 2015