Hittat ett spel som jag inte riktigt kan släppa. Vetlanda - Västerås i Elitserien i Bandy. 

VSK är i mitt tycke det bästa laget i serien just nu och leder också rättvist serien efter 10 segrar och 2 förluster. 

Formen är riktigt bra. 9 raka segrar talar sitt tydliga språk och frågan är vilket lag som skall stoppa dem från ett SM-guld?

I senaste omgången slog VSK, Sandviken på bortaplan med 9-6 och i omgången innan var det Vänersborg som fick bita i det sura äpplet då VSK vann med hela 8-2 på bortaplan. 

Ja Vetlanda har en tuff uppgift här och frågan är om de har något att hämta? Kvaliteten i VBK är inte lika hög som i VSK och historiskt sett har Vetlanda inte haft speciellt lätt mot VSK. Av de senaste 5 matcherna lagen emellan har Vetlanda bara lyckats knipa en poäng.....

Vetlanda är visserligen rätt bra hemma i SAPA-arena men mot ett VSK som är i grym form blir det svårt att hålla stången. Senaste hemmamatchen för Vetlandas del blev 2-5 i baken mot Villa Lidköping och tror faktiskt det kan bli något liknade denna gång. 

-1.5 på VSK-seger ger goda 1.74 hos Nordicbet och bör prövas till medel i insats. Kan man slå SAIK och Vänersborg borta med 3 respektive 6 bollar bör 2 inte vara några problem mot Vetlanda. 

Mitt speltips: Västerås -1.5 odds 1.74. 

Skribent: Per
15 December 2015