Speltips SHL.

Malmö går som tåget just nu och Skåningarna känns som ett klart hot mot Växjö som haft svårt mot Malmö i de senaste matcherna (förlust i de två senaste)

Offensivt imponerar Malmö ju längre säsongen gått och i åttondelsfinalen mot Luleå fick vi se prov på ett ruskigt effektivt Malmö. Senast blev det 5 mål på 23 skott och hemma i Malmö Arena i matchen innan blev det 6 mål på 29 skott, med andra ord mål på mindre än var 5 skott....

Väljer en högoddsare här och har en god känsla på Malmö. Mitt spel är Malmö först till 3 mål till oddset 3.90. Växjö har enorm press på sig och hemmapubliken förväntar sig inget annat än seger mot ett Malmö som tog 18 poäng mindre än dem i grundserien. 

För Malmö är det bara att ösa på och förlita sig på att Oscar Alsenfelt fortsätter storspela går man efter sin "game plan" kan det mycket väl lyckas, speciellt om man får en bra start på matchen. 

Malmös PP är riktigt vass och i grundserien hade skåningarna det bästa facit med 27,2 % vilket kan jämföras med Växjös 20,9 %. Vad gäller BP var Malmö seriens nästbästa lag med 84.6 % mot Växjös mer beskedliga 81.4 %. 

Kl 19:00 släpps pucken i första mötet av sju och det skulle inte förvåna mig om Malmö tog hem denna matchserie, ja känslan är att Malmö kan gå hela vägen. De har som sagt SHLs bästa PP och näst bästa BP, dessutom har de en av seriens bästa målvakter i Oscar Alsenfelt. För den som vill lira rak tvåa på Malmö här kan man få 4 gånger pengarna hos Mybet och för den som redan har blickarna mot kvartsfinal 2 ger Malmö fina 3.05 hemma på Malmö Arena!

Speltips: Malmö först till 3 mål odds 3.90 hos Nordicbet (ord matchtid)

Skribent: Per
17 March 2017