Speltips FA Cupen måndagen den 9 november. 

Manchester Uniteds fans grundande 2005  i opposition mot Malcolm Glazers maktövertagande av "deras" klubb en ny klubb med namnet United of Manchester. 

Klubben startade i botten av Engelsk fotboll i andra divisionen i North West Counties Football League (nivå 10). Redan efter ett år gick klubben upp en division till nivå 9 och sedan dess har United of Manchester klättrat sig sakteliga uppåt i seriesystemet. Idag spelar man i National League North vilket motsvarar nivå 6 och efter 15 spelade matcher ligger man på 17e plats av totalt 22 lag. 

Med tanke på att United of Manchester är ett bottenlag i en division som motsvarar nivå 6 mot Chesterfield som spelar i League One vilket motsvarar nivå 3 bör det vara ganska stor skillnad. Desstuom är Chesterfield bra borta och har 5 segrar och 3 förluster i League One. 

I senaste omgången slog Chesterfield, Fleetgood Town borta med 1-0 och tog sin tredje seger på fem matcher. 

Storpublik är att vänta på Broadhurst Park i Manchester, en arena som tar 4400. Skulle inte bli förvånad om det blir över 3000 vilket får anses som oerhört mycket för ett lag som spelar på en så pass låg nivå. 

Väljer att lira en mindre slant på Chesterfield -1.5 AH till goda 2.48, med tanke på att Chesterfield normalt är ett par klasser bättre känns ett odds på närmare 2,50 riktigt lockande vid spel på Chesterfield att vinna med minst 2 mål. 

Skribent: Per
12 November 2015