Ikväll väntar en spännande drabbning mellan Ungern och Norge i returmötet av EM-playoff. 

I första matchen på Ullevål var Norge klart bättre men en hel del "impotens" sista tredjedelen bidrog till att Norge gick mållösa från match 1 och fick se sig besegrade med 1-0. 

Men läget är inte helt kört. Om Norge gör första målet i Budapest har fördelen svängt över på dem igen och frågan är om inte Högmos mannar kan fixa det?

I första mötet låg Ungern oerhört lågt med sitt försvar och frågan är om de kommer kliva upp så mycket högre i banan hemma? De lär prioritera försvarsspelet och satsa på kontringar likt i match 1. 

Hörnstatistiken var galna 16-0 till Norge i match 1 men i Budapest lär Norge inte vinna med lika stor marginal. Men mycket talar för att de kommer vinna hörnorna ganska klart och -2 i hörnor känns verkligen inom räckhåll, speciellt då Norge verkligen måste satsa framåt. Ett spel på Norge att vinna hörnorna med -2 i handikapp ger hela 2.40 hos Paddy Power och bör provas till en ganska hög peng. 

Startelvorna inför mötet är ännu inte klara men skulle bli förvånad om inte Högmo stuvar om lite i startelvan jämfört med senast. 

Speltips: Norge -2 hörnor odds 2.40. 

Skribent: Per
16 November 2015