Provar ett tidigt speltips på Turkiet - Sverige, en match som kanske inte kommer spelas. Mer info om detta kommer ikväll eller senaste imorgon. 

Men just nu tyder det mesta på att Turkiet - Sverige kommer bli av. Spelplats är Antalya Stadium, en sprillans ny arena med plats för drygt 32000 åskådare. 

Hamrén har plockat ut en 24 mannatrupp som ser ganska intressant ut. Ett par namn lär tillkomma till EM och en del lär falla bort. Men stommen är nog mer eller mindre klar. 

Turkiet är igen direkt lätt motståndare, speciellt inte borta, så detta lär bli en ganska bra värdemätare för Hamrén och co, innan det är dags för Sverige - Tjeckien den 29e. 

Mitt speltips i denna match blir på Zlatan att göra mål. Med ett målfacit på 62 mål på 111 landskamper så måste jag bara lägga en slant på detta spel. 3.15 hos Unibet på Zlatan att göra mål känns ganska ok i mina ögon och frågan är om detta odds kommer ligga kvar speciellt länge. 

Visst det är en träningsmatch, men har svårt att se Hamrén inte köra sin guldklimp i minst 60 minuter här. 

Favorit att näta här är Yilmaz till 3 gånger insatsen ett spel som säkerligen också kan locka en och annan spelare, men jag väljer att lägga 2 units på Zlatan som målskytt. 3.15 hur många gånger får man det på Zlatan att göra mål? 

Skribent: Per
21 March 2016