Speltips EM grupp D: Turkiet - Kroatien. 

EM rullar vidare med bland annat mötet mellan Turkiet och Kroatien där jag har en viss föraning om att det kommer dugga relativt tätt mellan korten. Tror det kommer bli en ganska tuff match mellan dessa hetlevrade lag. 

Hos bet365 ger man linan 4.5 kort vilket känns ganska ok här. I de inledande matcherna av EM har det delats ut 17 kort varav ett rött på de inledande fyra matcherna. 

Kan mycket väl bli ett rött i denna match och för den som är inne på den vägen ger ett spel på det röda 4.00 hos WilliamHill, kanske värt en mindre slant?

Turkiet - Kroatien startelvor:

Vad gäller troliga Turkiet - Kroatien startelvor ser de ut på följande sätt:

Turkiet: (4-1-4-1 formation): Babacan; Gonul, Topal, Balta, Erkin; Inan; Calhanoglu, Tufan, Ozyakup, Turan; Yilmaz

Kroatien: (4-2-3-1 formation): Subasic; Srna, Vida, Schildenfeld, Strinic; Modric, Badelj; Pjaca, Rakitic, Perisic; Mandzukic

Officiella Turkiet - Kroatien startelvor kommer ca 45 min innan matchstart. 

Kroatens mittfält med stjärnor som Modric, Perisic och Rakitic känns klart vassare än Turkiets och frågan är om turkarna kan hänga med i 90 minuter? 

Om jag skall ge ett tips på slutresultatet sätter jag pengarna i sonens spargris på tvåan. Turkiet är ett sämre lag än Kroatien, och även om de lär ha en hel del stöd på läktarna tror jag Kroaterna kniper trean. Mario Mandukic avgör? 

Nåja, jag lägger spelande på 1X2 åt sidan och väljer istället över 4.5 kort! Jonas Eriksson som kommer dömma matchen brukar sällan snåla med korten och tror inte ostskivorna kommer stanna nere speciellt länge då Eriksson säkerligen vill sätta ribban. 

Odds 1.83 på över 4.5 kort ges hos bet365 och liras till medel i insats. 

Skribent: Per
11 June 2016