Unibet har massvis med Allsvenska odds uppe. Förutom skyttekung, vinnare, topp 3 och på enskilda matcher bjuder man även på spelmarknader som bäst i Norr, Söder, Väst och Stockholm. 

Har hittat ett spel som jag tycker är intressant och det är bäst i Norr. Östersund, GIF Sundsvall eller Gefle och här är Östersund överraskande favoriter till 2.10 vilket jag tycker är aningen skumt. 

Visst Östersund har ett intressant lag men i Svenska Cupen har man inte övertygat alls. Storförlust mot IFK Norrköping och senast även torsk mot J-Södra. 

Sundsvall och Gefle känns minst lika bra och här tror jag mer på Sundsvall än Gefle även om man aldrig skall räkna ut Gefle vilket man tycks göra varje år. 

GIFFarna har ett intressant lag på pappret även om man tappat ett par bra pjäser. Men på pluskontot har man Robin Tranberg Varberg, Stefan Silva, Sirius, Shpetim Hasani från Gornik Leczna och Kristinn Steindórsson. På försäsongen har spelet från Sundsvall sett rätt bra ut och med anfallsparet: Pa Dibba - Shpetim Hasani kommer det bli en hel del mål från Sundsvalls sida denna säsong. 

2.85 på Sundsvall att komma före Östersund och Gefle känns rätt bra i mitt tycke tycker de har runt 50 % chans att nå före dessa bägge lag och oddset 2.85 ger därför ett ganska bra spelvärde här!

Speltips: GIF Sundsvall före Östersund och Gefle i Allsvenskan 2016. 

Skribent: Per
29 February 2016