Passar på att reka en match i Ishockey VM där jag tycker oddset på asian handicap lockar. 

Slovakien mot Ungern. Ett möte som bör sluta med ganska klar seger för slovakerna. Ungern är nya i A-VM och risken är stor att de kommer åka ur efter ett år....

Visst det är premiär och nerverna kan ibland sitta utanpå kläderna, men Slovakien bör vara så pass mycket bättre än Ungern att de vinner ganska komfortabelt. 

Slovakien kommer med en ganska hygglig VM-trupp som består av 5 NHL spelare och ett helt koppel av KHL-killar. Mest intressant är nog Edmontons back: Andrej Sekera som svarade för en fin säsong borta i Kanada. 

I mål har man Julius Hudacek och Branislav Konrád, känslan är att Hudacek får ta första spaden. 

Ungern då? Här är det ingen större stjärnglans what so ever. De flesta spelar i Österrike och i den inhemska ligan. Ingen i KHL och ingen i NHL. 

Nej här blir det tyvärr storkross....Ungern räcker helt enkelt inte till. -2.5 i handikapp på Slovakien ger 1.70 hos WilliamHill vilket är klart högre än konkurrenterna. Jag väntar mig runt 1.55-1.60 när matchen drar igång! 

Såg bitvis från Ungern-Slovenien i en träningsmatch från 20 april. Och där var Ungern verkligen inte bra. 0-3 blev slutresultatet den gången. 

Mitt speltips: Slovakien -2.5 AH odds 1.70 hos WilliamHill

Skribent: Per
4 May 2016