Under måndagen är det dags för grupp B att avgöras. Kommer England att ta hem gruppsegern och hur skall det gå för Wales? I sista omgången ställs England mot Slovakien medan Wales tar sig an Ryssland. 

Rysk offensiv att vänta?

Det skulle förvåna om inte Ryssland tog tag i taktpinnen mot Wales. Ryssland måste ta tre poäng och gärna vinna  en god grund att gå vidare. För Wales del räcker det troligen med en poäng för att ta sig vidare och det kanske till och med som tvåa då magkänslan säger att England slår Slovakien. 

Vad gäller bollinnehavets lina på Ryssland ligger den på 55.5 % något som kan locka en och annan till spel men inte mig....Väljer istället att köra ett hörnspel. 

Ryssland har snittat 5.0 hörnor per match och Wales blygsamma 2.5. Då Ryssland lär vara det bollförande laget väntar jag mig fler hörnor för dem och oddset i skrivande stund på flest ryska hörnor ligger på helt ok 1.70. 

Wales är inget hörnlag och det skulle överraska om de ens når 4 hörnor här. Så kanske blir det även ett spel på Wales under 4.5 hörnor till odds 1.82. 

Mitt speltips: Ryssland flest hörnor: 1.70 hos Paf.com

Skribent: Per
19 June 2016