Speltips World Cup 2016. 

Sverige mot Ryssland i första gruppspelsomgången. 

Här känner jag att spelbolagen är lite snett ute. Visst Tre Kronor har kanske ett bra lag på pappret men vi har ändå fått en hel del tunga återbud i form av Kronwall, Zetterberg och Steen. Tre klasslirare som ersatts men inte fullt ut. 

På målvaktssidan har vi Henrik Lundqvist som förstekeeper men hur är det egentligen med hans form? Nu senast fick han släppa 5 puckar förbi sig mot ett mediokert Lag Europa som på pappret är det sämsta laget i hela turneringen. 2-6 slutade matchen till slut och Tre Kronors insats var oerhört blek.

Ryssland gjorde en bra match mot Kanada och föll efter förlängning med 3-2. Laget har gått från klarhet till klarhet och ser man på spelare för spelare så är kanske inte Ryssland fullt lika bra som Sverige, men sen skall det ju synka mellan spelarna också vilket det tycks börja göra i det ryska gänget. 

Hos Leo Vegas, Unibet och Paf ger man oddset 2.45 på Ryssland var faktiskt uppe och vände på 2.50, men ser fortfarande spelvärde i detta odds. Ett odds som jag tycker är i högsta laget och faktiskt högre än Sveriges!

Nu skall man kanske inte dra för stora växlar på en träningsmatch mot Europa men sättet man förlorade på och hur man agerade oroar. Känns som ryssarna har goda chanser att knipa trean mot Sverige och till detta odds måste det bara provas.

Speltips: Ryssland vinner odds 2.45

Skribent: Per
15 September 2016