Passa på att fynda! Ja så skulle man kunna säga om Betssons odds på Malmö borta mot Rögle. 

Rögle har inlett säsongen tokuselt och frågan är om ett litet brejk på en vecka kommer räcka för att börja få igång maskineriet hos Eldebrink och co? Tillåt mig tvivla. Visst botten är nästan nådd och det kan inte bli mycket sämre än så här men att Ängelholmsklubben skall reda ut problemen så snabbt har jag svårt att se. Målvaktsproblem och spelare som inte ser tillräckligt heta ut är två förklaringar sen kan man ju undra om Rögle verkligen värvat rätt? Efter 3 omgångar är det kanske lite tidigt att såga Rögle men 3-17 talar ändå sitt tydliga språk.

Rögle lär med största sannolikhet spela någon form av kval till SHL nästa vår frågan är bara om de kommer sist eller nästsist i serien. Just nu känns både Karlskrona och Mora ett par nivåer bättre än skåningarna.

Helt i motsats till Rögle, spelar Malmö riktigt bra hockey och har samlat på sig 7 av 9 poäng, förlusten efter förlängning mot DIF sved en aning men i omgången efter studsade man tillbaka och slog Brynäs med klara 5-1. 

Med tanke på hur första derbyt såg ut och hur stor nivåskillnad det är på Malmö och Rögle är 1.92 på bortalaget Malmö riktigt bra. Jag hade på förhand trott att man skulle ha 1.65 max 1.70 på Malmö...

Visst ett derby är ett derby som det brukar heta men senaste mötet kunde slutat närmare 10-0 om det inte vore för Emil Kruse som var Rögles bästa spelare....En fullständig kross på isen vilket både speglade sig på resultatet och skottstatistiken. 

Nej detta kommer med största sannolikhet bara sluta på ett sätt, klar seger för Malmö. För den som är mer inne på -1.5 eller -2.5 är det bara att avvakta, men vill man bara köra den raka tvåan är det bara att slå till nu! 1.93 kommer oddset knappast vara speciellt länge!

Speltips: Malmö till 1.93 hos Betsson

Skribent: Per
24 September 2017