Speltips SHL. Malmö Redhawks flyger verkligen fram i SHL och i helgen väntar chans att utöka 4 raka till 5 då man gästar Rögle i Lindab Arena. Ett Rögle som skrällde och vann mot Linköping hemma senast efter 3-2 i förlängning. 

Har sedan tidigare rekat Malmöseger vilket gav 2.37 i odds, det bästa oddset på Malmöseger i skrivande stund ges av WilliamHill och ger 2.35. 

Skånederbyn mellan Rögle och Malmö brukar bjuda på mycket kamp och ganska lite skönlir, men Malmös trupp 2016/17 känns inte alls som förra säsongen och offensiven verkar man ha fått fart på, så är inte alls säker på att vi får se en tillknäppt och trist historia på lördag. 

Känslan är att Malmö är ett eller kanske två nummer större än Rögle denna säsong, och det skulle förvåna om Ängelholmslaget hamnar före MIF även 2016/17. 

I denna rek väljer jag att kliva in på över 2.5 mål för Malmö vilket ger fina 2.05 hos bwin. Mot Färjestad senast blev det 4 mål och i 3 av 4 matcher som Malmö spelat i SHL har man löst linan 2.5 mål. 

I Rögle får man undvara Daniel Åslin som är avstängd, sedan tidigare saknar man Timothy Liljegren och Taylor Matson, tre tunga avbräck för Rögle....

Mitt speltips: Över 2.5 mål Malmö odds 2.05 hos bwin. 

Skribent: Per
30 September 2016