Tennis tips i sista stund: Roger Federer - Kei Nishikori

Federer har visat strålande form på den blåa mattan i London där han har två raka 2-0 segrar. Och inte mot vilka spelare som helst. I första matchen slog han enkelt Tomas Berdych och i andra slog schweizaren lite överraskande suveräne Djokovic i två raka. 

Mot Nishikori tror jag på två raka och det med besked. Nishikori gick en tuff tresettare mot Berdych senast och lär vara klart mer sliten än Federer som spelat riktigt bra. 

Senast Federer och Nishikori möttes var i förra årets ATP-slutspel. Den gången hade japanen inte mycket att sätta till. Federer vann med setsiffrorna: 6-3, 6-2.

Vad gäller setspelet ger 2-0 i set till Federer 1,57 som bäst, detta odds kan fås hos bwin. Men vill man hitta lite högre odds än så kan asian handicap vara intressant. Då Federer ännu inte släppt set och gått över linan -4.5 games i de två första matcherna känns det lockande att köra på det igen! Om Federer fortsätter serva och retunera lika bra som i de två första matcherna ser jag inget som kan stoppa honom från att fixa -4,5 även här. 

-4.5 ger som bäst 1.83 hos Redbet vilket är 0.10 bättre än exempelvis Unibet. Tycker där finns bra spelvärde i detta lir. 

Speltips: Federer -4.5 games odds 1,83

Skribent: Per
20 November 2015