Speltips på Champions League första gruppspelsomgången 2015/16. 

I Malmö FFs grupp går Real Madrid in mot Shakthar Dontesk som tog sig vidare som grupptvåa i fjol men väl i åttondelen blev Bayern München på tok för svåra trots 0-0 hemma i första matchen. På Allianz åkte nämligen ukrainarna på en rejäl stjärnsmäll. Hela 7-0 och det var tack och god natt för denna gång. 

Inför denna säsong känns inte Shakthar lika vassa. Lagets bästa spelare i fjol: Douglas Costa och Luiz Adriano har lämnat för Bundesliga och Serie A. 

Lägg därtill Fernando som drog till Sampdoria. 

Real Madrid inledde La Liga svagt men fick en ordentlig urladdning mot Espanyol senast. 6-0 och Ronaldo satte 5 av målen och spelade fram till ett. 

Magkänslan är att Real Madrid kommer köra fullt blås från början och dominera matchbilden från första spark. 

Att Real Madrid bör vaska fram 4-5 hörnor per halvlek ser jag inte som något större problem. Shakhtar kommer backa hem rejält och säkra bakåt så länge det går. 

I ligaspelet har Shakhtar inlett med 5 segrar 1 oavgjord och 1 förlust och frågan är om man kommer kunna ta hem ligatiteln? 

Troliga startelvor inför kvällens match:

Real Madrid

Keylor Navas Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo Isco, Illarra, Kroos, James, Bale, Ronaldo

Shakhtar

Pyatov, Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk, Stepanenko, Fred, Marlos, Taison, Teixeira, Gladkiy

Väljer överspelet 7,5 hörnor på Real Madrid till odds 2,00. Medel i insats. Fler Champions League tips kommer inom kort. 

Skribent: Per
18 September 2015