Dags för en riktig höjdare på Santiago Bernabeu! Real Madrid mot Napoli. Och här kan det bli åka av!

De flesta man snackar med har Real Madrid som klar favorit. Inte så konstigt om man tittar på spanjorernas facit i Champions League....

Napoli är dock inget lätt hinder att passera och det lär krävas två bra insatser av de regerande CL-mästarna för att ro hem detta.

Skulle bli förvånad om inte Real satte hård press från start hemma. Men detta är något som säkert Napoli vet om och kanske har ett motmedel för. Snabba omställningar är något som Napoli är ganska bra på och i en match som denna lär det bli en hel del av den varan. 

I denna match har jag valt ett hörnspel på bortalaget Napoli. Napoli är det lag i Champions League som noterat flest antal offensiva hörnor. Totalt 56 stycken på 6 matcher vilket ger ett snitt på över 9 per match. Bakåt är man också ganska bra, här har man bara släppt till 21 stycken, vilket är 1 hörna mer än Real Madrids facit. 

Med tanke på hur hörnglada Napoli är ser jag ingen omöjlighet i att italienarna når 3 hörnor först i matchen. Ett spel på detta ger fina 3.25 hos betfair och måste provas till 2 units. 

Hur lagen ställer upp är ännu oklart men enligt italiensk och spansk media kan Real Madrid - Napoli startelvor se ut enligt följande:

Real Madrid startelva:

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Lucas, Ronaldo, Benzema

Napoli startelva:

Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Diawara, Hamsik - Callejon, Insigne, Mertens

I bortalaget saknas Lorenzo Tonelli som missar matchen på grund av skada, annars är Napoli mer eller mindre helt ordinarie.  I hemmalaget ser endast Bale ut att missa matchen. Modric och Carvajal är tillbaka och på mitten väntas Kroos, Casemiro och Modric starta. På topp Lucas, Ronaldo och Benzema.

Speltips: Napoli först till 3 hörnor odds 3.25 hos betfair. 

Skribent: Per
14 February 2017