Retur i Spanska Supercupen och det är rejäl uppförsbacke för Barcelona efter 1-3 förlusten hemma på Nou Camp och frågan är om Messi och co kan vända detta knepiga underläge i Madrid?

Barcelona dominerade som vanligt bollinnehavet och vann även hörnorna med stor marginal 13-4. Men vad hjälpte det när Real Madrid var ruskigt effektiva?

I returmötet slipper Barcelona, Cristiano Ronaldo som drog på sig ett rött kort efter två gula som han lyckades samla på sig under mindre än 4 minuters spel. Först gult för att han tog av sig tröjan vid målfirandet och sedan ännu ett gult när domaren tyckte att han försökte filma till sig en straff. 

Även om Barcelona sitter i en svår sits har man ännu inte gett upp hoppet. Tror man kommer gå för att göra minst tre mål här och satsa allting framåt. Med tanke på situationen finns egentligen inget annat att göra och med tanke på förutsättningarna lockar det en hel del att lira över 5.5 hörnor till Barcelona här. Hemma vaskade man fram hela 13 stycken och då man måste sätta gasen i botten direkt lär det säkerligen dyka upp en hel del hörnor i returen. 

Över 5.5 hörnor spelas på Barcelona till fina 1.87 hos Unibet. 

Skribent: Per
16 August 2017