La Liga tips: Real Madrid - Barcelona avspark 21 nov kl 18:15. 

El Clasico är tillbaka! Och för den som inte har Viasat eller Viaplay går det utmärkt att se den på ett gäng spelbolag däribland bet365 och unibet för att nämna några. 

Spelbolagen har svårt att utse någon större favorit. Just nu ger ettan något mindre än tvåan men att ge sig på ett tips vad gäller resultat känns som ett lotteri. 

I Barcelona hoppas man att Messi kan vara helt fit for fight men det mesta talar för att han börjar på bänken. Och vad gäller Rakitic är det också ovisst och troligen kommer han också börja på bänken. 

Matcherna mellan Real och Barca brukar bli rejält hetsiga och inte allt för sällan får vi även se ett och annat rött. 

Men med Messi troligen bänkad lär antalet gula minska en smula, tror inte Real måste gå lika hårt åt på mitten nu och linan som Unibet kör 7.5 kort kan klara sig.

Fernández Borbalán som kommer att dömma El Clasico har hittills dömt 5 La Liga matcher denna säsong. På dessa har han delat ut 18 gula och 1 rött. I snitt har han delat ut 3,6 gula per match vilket gör han till den näst snålaste domaren med kort i La Liga, bara Vicandi Garrido är snålare. 

Så med detta sagt känns faktiskt linan också ganska ok. 7.5 kort är väldigt högt sett till snittet i La Liga men El Clasico brukar som sagt bjuda på riktigt tufft spel. 

Frågan är var vi kommer landa, och vi slipper det röda tror jag spelet under 7,5 kort går in. Ett spel på under 7,5 kort ger 2,06. 

Speltips: Real Madrid - Barcelona under 7.5 kort. 

Skribent: Per
19 November 2015