Så var det dags för semifinal 1 i Champions League 2016/17. På menyn står ett Madridderby mellan Real och Atletico. 

Spelbolagen har inte helt oväntat Real som klar favorit hemma på Santiago Bernabeu och det är väl bara att instämma i kören. 

Real Madrid är snäppet vassare än Atletico och hemma skall det mycket till om Diego Simeones mannar kan få med sig minst ett X, det känns som Real har en växel till att lägga in här i Champions League och frågan är om något lag stoppar dem, ja det skulle kanske vara Juventus då.

För den som väljer att spela raka ettan ger detta spel 1.80, något som säkert lockar en och annan spelare men för den som vill sikta högre än så kan ett spel på Real-seger + över 1.5 mål totalt till odds 2.35 hos betstars vara mer intressant.

Real har gjort minst 2 mål hemma i varje CL-match denna säsong (förutom mot Bayern München). I La Liga har Real nätat 2 eller fler gånger hemma i 15 av 18 matcher...så blir det vinst mot Atletico Madrid är det mycket som talar för att vi kommer få se minst 2 mål från Reals sida. 

Hur lagen ställer upp är ännu oklart men enligt spanska medier kan startelvorna se ut enligt följande:

Real Madrids startelva: Navas, Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Rodríguez, Benzema, Ronaldo Atlético Madrid startelva: Oblak, Hernández, Savic, Godín, Lucas, Filipe Luis, Ñíguez, Gabi, Koke, Torresat, Griezmann

Atlético Madrid får klara sig utan José Gimenez som får ses som ett rejält avbräck för bortalaget. Gimenez har kanske varit Atléticos bäste defensiva spelare i CL och detta innebär huvudbry för Simeone. Förutom Gimenez saknar Atlético redan: Vrsaljko and Juanfran.

I Real Madrid saknas Pepe och Bale.

Speltips: Real Madrid-vinst + över 1.5 mål odds 2.35 hos betstars

Skribent: Per
1 May 2017