Dags för herrarnas Wimbledon final och för ovanlighetens skull är varken Djokovic eller Federer i final. 

Istället är det Milos Raonic mot Andy Murray. Vad gäller spelbolagens odds är det klar fördel Murray vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att Murray vunnit de fem senaste möten med Raonic. 

Att lira på rak seger för Murray känns inte speciellt lockande här oddset på britten är bara runt 1.20-1.25, så vill man lira på ett vinnarspel är det kanske bättre att prova asian handicap eller setspel. 

Jag väljer att lira antal servess vilket Paf erbjuder. Linan på servess för Raonic är 19.5 och på Murray 11.5. I Wimbledon 2016 har Raonic slagit 137 serve-ess på 6 matcher medan Murray bara 51. En skillnad på hela 76 serve-ess! I snitt har Raonic haft en bra bit över 20 servess per match medan Murray inte ens når 9 i snitt. 

Att Raonics serve-ess lina ligger på 19.5 känns ganska logisk men Murrays känns i mina ögon lite väl hög. 11.5 serve-ess är klart över hans genomsnitt och detta mot ett flertal spelare som är klart sämre än Murray. Visserligen kan det bli en hel del games här men om man tittar tillbaka från tidigare möten har Murray sällan nått så många serve-ess. I Australian Open där Raonic - Murray gick till 5 set lyckades Murray damma in 9 servess....

Jag tror på max 10 serve-ess för Murray här och lägger medel i insats på detta spel. 

Speltips: Murray under 11.5 serve-ess odds 1.95 hos Paf. 

Skribent: Per
9 July 2016