Speltips PSG - Shakhtar Donetsk 8 december kl 20:45. 

Sista gruppspelsomgången i Champions League. Zlatans PSG kommer tvåa i gruppspelet efter Real. Shakhtar Donetsk är mer eller mindre klara för 16-delsfinal om ingen kräksjuka slår ut hela Real Madrids A och B-lag....Att MFF skulle ens vara nära en poäng borta mot Real nej det skall inte kunna hända...

Shakhtar föll senast hemma mot Real 3-4 efter att ha hämtat in från 0-4. Nu väntar PSG på Parc des Princess och frågan är om ukrainarna har något att hämta här? 

PSG vann bortamötet med klara 3-0 och ingenting säger mig att det   Shakhtar skall ha någon chans på bortaplan där man generellt är ganska dåliga, ja man föll ju mot Malmö FF......

Ett spel på den raka ettan här ger runt 1.40-1.45 och lockar inte direkt, är mer intresserad av spel runt 2 eller kanske till och med lite över och vad gäller spelet -1.5 på PSG ger detta goda 2.22. 

Visst kan det infinna sig en liten känsla av att PSG redan är klara tvåor men de franska mästarna är så pass mycket bättre än Shakthar Donetsk att en seger med minst 2 mål inte bör vara helt otänkbar här. 

I PSG är Pastore, Van der Wiel och Veratti borta medan Shakhtar saknar Malyshev.

I ligasspelet vann PSG enkelt borta mot Nice senast medan Shakhtar tog 3 nya poäng hemma mot Karpaty.

Troliga startelvor PSG - Shakthar Donetsk:

Startelvor kommer inom kort.

10bet erbjuder just nu det bästa oddset på -1.5 i asian handicap på PSG: odds 2.22 och spelas till medel i insats. 

Skribent: Per
6 December 2015