Speltips: PSG - Chelsea, Champions League Åttondelsfinal match 1. 

Zlatan är i grym målform. 21 mål på 19 matcher i Ligue 1 skvallrar om hur vass den 34-årige svensken är. Frågan är om han varit i bättre slag någonsin? 

Hemma mot Chelsea bör PSG vinna, gärna med ett par måls marginal för att kunna resa till Stamford Bridge med goda förhoppningar att ta sig vidare till kvartsfinal. 

Med tanke på att Chelsea saknar både Zooma och Terry känns chanserna för fransk seger i första mötet ganska goda. 

Har svårt att se PSG gå mållösa från detta första möte, tror hemmalaget kan få in både ett och två mål. Zlatan är PSGs bäste målskytt alla kategorier och då han även är förste straffskytt anser jag att 2.20 på honom som målskytt är ganska ok. 

Visst det har inte riktigt lossnat för Zlatan med målskyttet i Champions League, men är det någon gång som Zlatan skall tysta kritikerna så är det väl nu. 

Hur startelvorna kommer se ut låter jag ännu vara osagt. Kommer förmodligen även lägga ett spel på PSG över 1.5 mål. Just nu är oddsen på detta spel runt 1.90, men hoppas att hitta det för runt 2. 

I den sista ligamatchen valde Blanc att ställa över Zlatan, detta för att ha han i toppform inför mötet med Chelsea. Ett Chelsea som dessutom spelade en dag efter PSG, vilket kan spela en viss roll här. 

Mitt speltips: Zlatan att göra mål på Chelsea odds 2.20 hos William Hill. 

Skribent: Per
14 February 2016