Speltips Europa League: Östersund - Hertha Berlin

Östersund inledde Europa Leagues gruppspel på bästa sätt och tog tre blygtunga poäng borta mot ukrainska Zorya Luhansk med 2-0. Men om det skall bli avancemang för norrlänningarna krävs förmodligen mer än så. Det mesta talar för att Östersund måste ta en del poäng mot Athletic Bilbao och Hertha Berlin. 

Hertha Berlin är ett klart vassare lag än Östersund på pappret men det var ju även PAOK och Galatasaray, så det är nog inget som skrämmer ÖFK direkt. Men det som kanske talar lite mindre för Östersund denna gång är att Hertha Berlin är mitt uppe i seriespelet och hittills har det blivit 2 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster för laget från huvudstaden. 

Mitt speltips här blir över 2.5 mål, en liten chansning kan tyckas men tror inget av lagen kommer vara nöjda med en poäng. Östersund kommer med största sannolikhet spela ganska högt och försöka pressa Hertha till tidiga misstag, om detta är rätt medicin återstår att se, men tror vi kan få se en hel del mål här. 

Startelvor:

Troliga startelvor Östersund-Hertha Berlin:

Östersund: Keita - Edwards, Papagiannopoulous, Pettersson, Mukibli - Bachirou, Nouri, Alesh, Sema - Ghoddos, Hopcutt

Hertha Berlin: Jarstein - Weiser, Langkamp, Rekik, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred – Leckie, Duda, Kalou - Ibisevic (c)

Speltips: Över 2.5 mål odds 2.35 hos Betfair

Skribent: Per
27 September 2017